Avatar

2009.12.29. 19:26

Óriási hype, cikkek százai, kommentek ezrei előzték meg a filmet. Az első előzetesig mindenki csak annyit tudott, hogy J. Cameron valami nagyra készül régóta. Célja a mozi forradalmasítása, avagy egy film megalkotása ami új korszakot hoz a mozizás történelmében. Sikerült-e neki? Véleményem szerint (most beszartok) igen is meg nem is. Tény, hogy kaptunk egy olyan filmet amin én személy szerint pokolian jól szórakoztam, mert a látvány önmagáért beszél.

A történetet sem nevezném vontatottnak, vagy unalmasnak, de nem éreztem azt a film alatt hogy ez lesz az a film amit képes leszek újra megnézni, nem éreztem a párbeszédekben vagy a karaktermegformálásokban annyit hogy teljesen magával tudjon ragadni a történet is (bár ez lehet a szinkron hibája, dvd-n kapnak még egy esélyt Worthingtonék).

Tehát összegezve a filmről annyit: ha akarsz 2 és fél órányi kikapcsolódást, akkor irány a mozi, mert olyat fogsz látni amit érdemes látnod, de ne várd azt hogy ez a film fogja megváltoztatni azt a definíciót ami neked a filmet jelentette.


 

8/10-et simán adok neki, de ez a szám (ha lesz szerencsém feliratosan megnézni egy bazinagy tv-n) még nőhet.

                                        A trailert a tovább mögött:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filming.blog.hu/api/trackback/id/tr841631072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepujvilag 2010.01.03. 11:23:23

Filmkritika az Avatarról a Zöld Film (zoldfilm.blog.hu) oldalon:
zoldfilm.blog.hu/2010/01/02/avatar_az_okofilm
süti beállítások módosítása