Shutter Island - Viharsziget

2010.03.21. 14:37

  Egy olyan film, melyben Scorsese és Di Caprio neve egyszerre van a stáblistán már nem lehet rossz. (Tégla, New York Bandái)

Az igazság az, hogy nem is lett, sőt!

A történet szerint az 50es években a Viharszigeten működött egy létesítmény ahol a világ legveszélyesebb pszichopatáit őrizték. Az egyetlen közlekedési lehetőség a szigetre a vezetőség által üzemeltetett komp. De az egyik betegnek mégis sikerül megszöknie.

Ekkor érkezik meg a veterán katonai hős, Di Caprio rendőrbíró és a frissen kinevezett társa, hogy derítsenek fényt a nő eltűnésére.

Először minden az aminek látszik, de a végén kiderül, hogy semmi sem az!

Di Caprio hatalmasat játszik benne, ismét megmutatta, hogy simán tud azonosulni bármilyen karakterrel. Aki esetleg látta a Véres Gyémántot feliratosan, akkor az tudja, hogy mekkora akcentussal beszélt Di Caprio. Hát most se kisebb :)


8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filming.blog.hu/api/trackback/id/tr261856692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása