#1 - The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club.

#2 - The second rule of Fight Club is, you DO NOT talk about Fight Club.

A film, amely számomra mindíg egyet jelent a tökéletes szórakozással. Ez a film olyan események láncolata, amikről nem is sejti az ember, hogy bizony ütősek lesznek. A rendezés, a szereposztás, és a történet egyvelege igazi mesterművet alkot. Pacsi tehát Fincher-nek, Norton-nak, Pitt-nek és H.B. Carternek.

Valahol egy irodaházban, az éjszaka közepén találkozunk először főhősünkel, máris egy igen abszúrd helyzetben. A kezdeti meglepettség után azonban gyorsan ugrunk, és főhősünk narrálásának segítségével elindulunk egy úton...

#3 - If someone says stop, goes limp, taps out, the fight is over.

#4 - Two guys to a fight.

Az élet szar, ha minden napot egyformán élsz, beolvadva a társadalomba, egy robotoló átlagpolgárként tengetve napjaidat. Ez a film nem titkolja, hogy egy éles társadalomkritika akar lenni arról, hogy mi mindent csinálunk feleslegesen, csak azért, mert valaki úgy gondolta hogy ez helyes. A társadalomkritika nem más, mint maga Tyler Durden, egy igazi mának élő fenegyerek, aki egy véletlen folytán a repülőn főhősünk mellé téved..

#5 - One fight at a time.

#6 - No shirts, no shoes.

Mi is az a harcosok klubja? Egy igazán kemény hely, ahol nem számít ki vagy: egy felmosó, egy ügyvéd, vagy bárki más. Nem számít milyen rangot képviselsz a hétköznapokon, itt csak az alapján mérnek, mennyire jól bunyózol. 8 egyszerű szabályt kell betartania annak, aki a klub tagja akar lenni. Heti 2 alkalom, teljes titoktartás.

#7 - Fights will go on as long as they have to.

Persze az egész nem ilyen egyszerű, egy kis munkával mindenből ki lehet hozni valami nagyobbat, és meghatározóbbat, elszántság kérdése az egész. Az már csak hab a tortán, hogy az eseményeket mennyire meg tudja kavarni egy , vagy egy érdekes ráeszmélés. De ki vagyok én hogy mindent elrontsak? Aki még nem látta gyorsan pótolja, csalódni nem fog, ebben biztos vagyok!

#8 - If this is your first night at Fight Club, you have to fight.


10/10 ez nem is lehet vitás, főleg nem a személyes kedvencnél!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filming.blog.hu/api/trackback/id/tr311639245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása