Pandorum

2009.12.30. 13:26

 2174-ben annyira kinőtte magát a Föld, hogy útjára indítják az Elysium nevű űrhajót több ezer telepessel a Tanis bolygóra. Csak hogy az űrhajón folyamatos az áram kimaradás, a reaktornak már lassan over, egy különös kór is felüti a fejét ráadásul még a helyi szörnyek is ellepték az egész hajót.

 

 A filmet átjárja végig a sötétben tapogatózás, senki nincs tisztában semmivel, és még egy azon nyelvet sem beszéli mindenki, plussz van egy Pandorumos tiszt is.

Egy igazán jó sci-fi -t csináltak, élvezhető és nem az egy hangú elcsépelt fonalat viszik tovább. Van benne egy push-upos nő is, mert az minden filmbe kell, és szörnyek, szörnyek hátán. A csattanón meglepődtem, a film végét szerintem nagyon jól csinálták meg.


Egy 7/10et adok neki, mert nem vagyok az a nagy sci-fi rajongó.

                                        A trailert itt találjátok:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filming.blog.hu/api/trackback/id/tr731632569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása