The Blind Side

2010.01.03. 16:26

Sandra Bullock és az amerikai foci? Mikor először hallottam azt hittem ez valami komolytalan dolog lesz, így egyből arra szavaztam, hogy passzolom. Csak hogy tisztázzuk már a poszt elején, hatalmasat tévedtem, és nemhogy komolytalan vígjátékkal, hanem mindenidők legsikeresebb sportfilmjével állunk szemben /A hétvégi bevétellel együtt 200 millió $ felett jár a bevételi mutató, és ezzel S.B. lett az első nő akinek a nevével sikerült ekkora bevételre szert tenni különösebb reklámkampány nélkül/.

Na, ejtsünk a filmről is néhány szót: Egy drámával állunk szemben, mely valós eseményen alapszik. Michael Oher ma az NFL egyik sztárja /a Baltimore Ravens csapata draftolta pár éve, és a srác nem akármi amit tud egyébként/, de tizenévesen csak egy hajléktalan volt akinek az anyja kábítószermámorban úszott nap mint nap. A srác lehetőséget kap egy katolikus iskolában mert az iskolai focicsapat edzője csapatában akarja tudni a mérete ellenére igen atletikus mozgású fiatalt. A suliba bejut, de a problémája így is akad bőven, hiszen még egy helye sincs ahol alhatna. Ez aztán szemet szúr a szintén abba a suliba járó kissrác szüleinek, akik úgy határoznak egy éjszakára befogadják szerencsétlent. Persze itt már sejthetjük, hogy nem egyszeri alkalom lesz ebből, és hogy itt elindul a srác útja felfelé.. Azonban nem minden olyan egyszerű, néhány problémát hiába oldunk meg, mindig lesz újabb és újabb. A filmmel aztán végigkövethetjük a 98%-os védelmi ösztönnel rendelkező védő útját a célállomás kapujáig. Ajánlom mindenkinek, mert a történet nagyon jó, az alakítások pedig egyenesen parádésak!


9/10 - marha jó film lett tényleg, és Sandra Bullock nagyon dögös szőkén..

A bejegyzés trackback címe:

https://filming.blog.hu/api/trackback/id/tr481642122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása